Vakantiehuis in La Roche en Ardenne voor 3 personen en 5 honden.

Een leuk Vakantiehuis in La Roche en Ardenne in de Ardennen. Met de plaatsen Durbuy, La Roche en Bastogne in de zeer mooie Ardennen omgeving. Geschikt voor 3 personen maar perfect voor 2. Er is 1 slaapkamer en het vakantiehuisje staat vrijstaand. Het huisje heeft een 3 sterren waardering en een dikke 8 als cijfer van voorgaande vakantiegangers.

Gelegen vlakbij het toeristische dorp La Roche en Ardenne waar van alles te doen is. Het zou mogelijk zijn om met 4 te verblijven door een slaapzetel in de woonkamer te plaatsen na overleg. Puur Ardennen beleeft u hier tijdens een verblijf in het chaletje. Het knetterende vuur en de uitstraling van het vakantie chaletje helpen daar zeker aan mee. De 2 terrasjes bij de woning zijn een prima plek om de omgeving in u op te nemen. De tuin is omheind en u bevind zich tegen een bosrand aan. Ontdek deze omgeving met uw hond.

In de omgeving van het Vakantiehuis in La Roche en Ardenne.

Met een aantal bezienswaardigheden in de omgeving kunt u kiezen wat u gaat doen tijdens uw verblijf. Het item dat het meest populair is om te bezoeken is het Feodaal kasteel van La-Roche-en-Ardenne. Ook de Grottes de Hotton zijn in de omgeving te vinden en is erg leuk om even te bekijken. Het wildpark mag zeker niet ontbreken om te bezoeken. De wandelingen beginnen voor de deur van het chalet. Richting de rivier de Ourthe vind u een zeer mooie omgeving. Kajakken over de rivier is mogelijk op verschillende plekken langs de rivier. Let op de schoonheid van deze omgeving tijdens een wandeling vanaf uw Vakantiehuis in La Roche en Ardenne. Gespot in deze omgeving zijn de Edelherten, Wilde zwijnen, reeën, wasberen, bevers en veel vogels. Voor meer informatie over de Ardennen kunt u kijken op onze partner Ardennenwijzer.

Zoek en boek

Ardennenchalets zoek en boek

Ardennenwijzer

Ardennen informatie