La Roche en Ardenne

Vakantiehuizen in La Roche

Vakantiehuis in La Roche en Ardenne voor 3 personen en 5 honden.

Veel vakantiehuizen zijn er in de plaats La Roche in de Ardennen. Met de plaatsen Durbuy, La Roche en Bastogne in een zeer mooie Ardennen omgeving. De vakantiehuizen zijn geschikt voor meerdere personen maar ook perfect voor 2. Er is meestal minimaal 1 slaapkamer en de vakantiehuizen zijn er ook vrijstaand. D vakantiehuizen hebben een sterren waardering en een cijfer van de voorgaande vakantiegangers.

Gelegen vlakbij het toeristische dorp La Roche en Ardenne waar van alles te doen is. Het zou mogelijk zijn om met de familie te verblijven. Puur Ardennen beleeft u hier tijdens een verblijf in een chaletje. Het knetterende vuur en de uitstraling van een vakantie chaletje helpen daar zeker aan mee. Soms zijn er terrasjes bij de vakantie woning en dat zijn prima plaatsen om de omgeving in u op te nemen. De tuinen zijn ook bij sommige vakantiehuisjes omheind en u bevind zich ook vaak tegen een bosrand aan. Ontdekken van de omgeving van La Roche met uw hond is zeker een prima vakantie.

In de omgeving van de vakantiehuizen van La Roche en Ardenne.

Met een aantal bezienswaardigheden in de omgeving kunt u kiezen wat u gaat doen tijdens uw verblijf. Het item dat het meest populair is om te bezoeken is het Feodaal kasteel van La-Roche-en-Ardenne. Ook de Grottes de Hotton zijn in de omgeving te vinden en is erg leuk om even te bekijken. Het wildpark mag zeker niet ontbreken om te bezoeken. De wandelingen beginnen voor de deur van het chalet. Richting de rivier de Ourthe vind u een zeer mooie omgeving. Kajakken over de rivier is mogelijk op verschillende plekken langs de rivier. Let op de schoonheid van deze omgeving tijdens een wandeling vanaf uw Vakantiehuis in La Roche en Ardenne. Gespot in deze omgeving zijn de Edelherten, Wilde zwijnen, reeën, wasberen, bevers en veel vogels. Voor meer informatie over de Ardennen kunt u kijken op onze partner Ardennenwijzer.

Online beschikbaarheid van het chalet voor 3 personen nabij La roche en Ardenne.