Een chalet voor 6 personen in de plaats Manhay op een vakantiepark.

Het Chalet in de plaats Manhay in de Belgische Ardennen. In de regio van Durbuy, La Roche en Bastogne geschikt voor 6 personen. Het chalet Manhay Ardennen heeft een prima 3 sterren waardering en het cijfer 8.4 van voorgaande Ardennen vakantiegangers. Gelegen op een kleinschalig vakantiepark heeft u van alles bij de hand tijdens uw vakantie in de Ardennen. Het chalet dat u huurt is vrijstaand en heeft 3 slaapkamers en Max 2 huisdieren zijn oké.

Het chalet biedt u het beste van verschillende methoden van vakantie vieren. Doordat het vakantiechalet vrijstaand aan de buitenkant van het vakantiepark staat. Heeft u het gevoel compleet vrij te staan. Het vakantiepark/camping biedt u de faciliteiten. Het restaurant buitenzwembad en de tennisbaan staan voor u klaar. Bij het chalet Manhay Ardennen kunt u vanaf de terrassen genieten van de omgeving. Kortom hier kunt u prima vakantie vieren voor een weekendje Ardennen of een langere periode. Meer van dit soort vakantie chalets in de Ardennen vind u op onze zoek pagina.

Meer informatie afbeeldingen en de prijzen en beschikbaarheid van het fraaie chalet in Manhay.

Zoek en Boek.

Zoek en boek Ardennen chalets

Ardennen informatie.

Ardennen informatie

Wat gaan we doen in deze omgeving van de Ardennen.

De omgeving van Dochamps waar het chalet zich bevind bied u veel mooie wandelingen. Ga zeker op avontuur door de verschillende valleien en neem de kleine paden. Let goed op bij open velden dan ziet u waarschijnlijk wel een hertje. Verschillende attracties zijn er te bezoeken in deze omgeving. Zo kunt u naar het pretpark chlorophylle waar u van alles kan beleven. Ook de dorpjes in de buurt zoals La Roche, Achouffe en Houffalize zijn een bezoekje meer dan waard. Iets verder maakt u een mooie auto rit door de Ardennen bijvoorbeeld naar de grotten van Han Sur Lesse.