Een Vakantiehuis in Soulme (Doische) in de regio Namen Ardennen 12 personen. Een 4 sterren accommodatie met een voorgaand bezoekers cijfer van een dikke 8. Heerlijk vrijstaand voor 12 personen en met vijf slaapkamers. Twee huisdieren zijn toegestaan in dit karakteristieke vakantie verblijf.

Deze zeer fraaie oude watermolen is bijzonder gerestaureerd. Gelegen op een landgoed van circa 3 hectare. De eigenschappen van de oude water molen zijn zo veel mogelijk intact gehouden. Vakantiegangers die de karakter eigenschappen van dit zeer oude vakantiehuis kunnen waarderen kijken hun ogen uit. Langs de schitterende rivier de Hermeton in de Ardennen. Beleef de Ardennen omgeving door een wandeling te maken in de streek. Veel verschillende activiteiten zijn te beleven. Van een rondje karten mountainbiken tennis of simpelweg genieten van het niks doen en elkaar. Bezoek een kasteel in de buurt of de grotten.

Meer informatie afbeeldingen van het bijzondere vakantie verblijf voor 12 personen.

Zoek en Boek

Zoek en boek Ardennen chalets

Ardennen informatie.

Ardennenwijzer

Wat te doen in de omgeving van de oude watermolen in de Ardennen.

Natuurlijk is de omgeving geschikt voor een mooie wandeling. Om een leuk uitje te maken vanaf het vakantiehuis Ardennen 12 personen zou u bijvoorbeeld naar de railbike kunnen gaan. Railbike? dan gaat u over een gedeelte oude treinrails door de Ardennen op de fiets. Bezoek de Abdij van Maredsous en ervaar een klein stukje van het leven van de monniken. De Ardennen en de grotten gaan prima samen. In de omgeving van het vakantie verblijf vind u de grotten van han op circa 40 minuten. U bent vlakbij de Franse grens. Bezoek de middeleeuwse stad Givet net in Frankrijk. Richting Cerfontaine vind u de meren van Heure. Waar allerlei activiteiten te ontdekken zijn.