Chalet Büllingen voor 8 personen in de Ardennen

Het Chalet in de plaats Büllingen in de Ardennen. In de buurt van Luik, Spa, Malmedy, Stavelot en Coo. Geschikt voor 8 personen en er zijn 3 slaapkamers. Vrijstaand met een waardering van een dikke 9 van voorgaande vakantiegangers. Maximaal 1 huisdier toegestaan.

Het Chalet is modern en luxe ingericht in de fraaie omgeving van de Hoge Venen Ardennen. Binnen een paar minuten wandelen bent u bij het meer van Bütgenbach. In deze accommodatie kunt u heerlijk uitrusten en genieten van het vakantie chalet. Het huis heeft veel licht en uitzicht door de grote ramen partijen. Voor een goede nachtrust zijn er perfecte bedden geplaatst. Haardje aan drankje er bij en de avond kan beginnen. Ook buiten is er een terras en een tuin. Het huis staat op een zeer klein vakantie domein wat zeker wat gezelligheid met zich mee brengt. Ook de omgeving heeft veel te bieden voor sportievelingen. Wandelen fietsen en watersporten zijn in de omgeving te vinden. Even kijken bij het race circuit van Francorchamps. Of een ritje op de railbike? Een fiets die over een stuk treinrails gaat door de Ardennen.

Meer informatie afbeeldingen de prijzen en de beschikbaarheid van het chalet voor 8 personen.

zoek en Boek.

Zoek en boek Ardennen chalets

Meer Vakantiehuizen?

Op de vakantiehuizen pagina van onze website kunt u nog veel meer vakantiehuizen vinden. U kunt ook zoeken op plaats naam of naam van een chalet. U kunt de keuze vakantieparken ook inschakelen of wilt u juist helemaal vrijstaand.