Vielsalm in de Ardennen provincie Luxemburg.

Vielsalm in de Ardennen. De stad en streek heeft circa 7500 inwoners het riviertje de Salm stroomt er door heen. De omgeving is zeer uitgestrekt met veel groen. Dus voor de sportieveling en wandelaar zeker aanbevolen. Met ongeveer 5 grote supermarkten 4 banketbakkers 2 fietswinkels en meerdere winkeliers een flinke stad.

De chalets, hotels en vakantiehuizen vind u aan de rand van de stad en er ver buiten. In en om gehuchten zoals Beche, Burtonville, Ville du Bois, Petit Halleux en Fraiture zijn er vakantie accommodaties te boeken. Bij Fraiture vind u het gelijknamige Baraque Fraiture waar u kunt skiën. Een veelzijdige omgeving waar elke vorm van vakantie gevierd kan worden. In alle rust of vol vertier de Ardennen brengt plezier.

Zoek en boek

Bezienswaardigheden in de omgeving van Vielsalm.

  • Vielsalm
    Vielsalm

VielsalmBooking.com

Tips en bezienswaardigheden in de omgeving van Vielsalm

Een bezoek aan het oorlogsmuseum beleef de historie in het Museum poteau44 Voor een heerlijke taart moet u de bakkerij van Bakker Gateauxaudrey zeker een bezoekje brengen. Op vakantie uw fiets stuk dan is een fietswinkel zeer gemakkelijk. Het official toerisme informatie punt van de plaats En een ruim aanbod van Hotels vind u ook in de omgeving van Vielsalm.