Malmedy in het centrum van de Ardennen.

Malmedy in de Ardennen is een leuke en populaire toeristische plaats in de Ardennen. De stad is om verschillende redenen de perfecte uitvalsbasis voor een verblijf in het Ardennen gebied. De stad Malmedy heeft een goede ligging centraal in de Ardennen met alle voorzieningen. Veel bezoekers uit de omgeving gaan hier uit eten en komen hier winkelen. Ook in de directe omgeving het grootste natuurgebied van België, dat u met de fiets of wandelend kunt verkennen vanuit uw huisje.

Circa 800 vakantiehuizen chalets en andere vakantie verblijven in deze streek. Via ons zoek systeem vind u gemakkelijk een ideaal vakantiehuisje. Vrijstaand maar ook een aantal op een vakantiepark in deze prachtige streek vol natuur. Van eenvoudig tot super deluxe vakantiehuizen met zwembad of andere extra voorzieningen. Het is prima vakantie vieren in de omgeving van Malmedy in de Ardennen.

Zoek en boek

Een video van de omgeving van de stad Malmedy

Meer Ardennen.

Historical Center.

Malmedy tips en Ardennen partners.

Supermarkten en warenhuizen zijn er voldoende en ook om iets te eten zijn er zeker veel restaurants. In de stad zelf zijn er diverse evenementen. Zoals een markt live muziek op de terrassen en in de winter een schaatsbaan. Met circa 13.000 bewoners in de streek en ongeveer 6000 in de stad. Is dit een behoorlijke grote stad voor de Ardennen begrippen. En zeer druk bezocht door toeristen in de zomer en in de winter. Om te parkeren is er een betaalde parking maar net buiten de stad kunt u gratis parkeren. Veel vakantiegangers doen in Malmedy in de Ardennen de boodschappen. Een wandeling door de stad brengt u echt een vakantiegevoel.

In de omgeving zijn er veel toeristische bezienswaardigheden en attracties te bezoeken. Het kasteel van Reinhardstein is zeker een leuk uitje en tegelijk een schitterende wandeling. Het historisch museum baugnez44 met daarnaast het Malmedy Massacre Memoriaal herkenningspunt is leuk als een leerzaam moment.

Partners in de stad Malmedy.

Malmedy brood bakkery Sportsetnature.be fietsen reparateur en verkoop in Malmedy Het museum en attractie complex het malmundarium bevind zich in de stad.

Overige Malmedy partners.

Hotels in en om de omgeving van Malmedy Bezoek het kasteel Reinhardstein nabij Malmedy. Het Historisch museum baugnez44 neemt u mee terug in een roerende tijd. Ook het bekende museum de Abbaye de Stavelot is het zeker waard om te gaan bekijken.