Vakantie in de omgeving van Durbuy Ardennen

Durbuy Ardennen? is 1 van de oudste stadjes van de Ardennen en kleinste in de wereld. Durbuy is voor het grootste gedeelte gespaard gebleven tijdens het Ardennen offensief. Het oude stadje is nog in al zijn middeleeuwse glorie te bewonderen. De keien straatjes en oude gebouwen geven het stadje een zeer sfeervolle uitstraling. Durbuy heeft voor iedere vakantieganger een hoop vertier te bieden. Ontdek de winkeltjes tijdens een heerlijke wandeling door het stadje.

U bezoek aan Durbuy kunt u uitbreiden met diverse uitjes. Een wandeling spreekt voor zich in deze zeer mooie omgeving. Maar u kunt ook een attractie bezoeken. Zo is er het Parc des Topiaires waar u een wandeling door een zeer mooie tuin kan maken. Pak eens het toeristen treintje dan krijgt u een goed beeld van de schoonheid van Durbuy. Ook een kunst museum is te bezoeken in de stad. En dan het beroemde doolhof wat zich buiten Durbuy bevind. Ook de bierbrouwerij en de speciale piraten bar zijn erg populair om te bezoeken.

Zoek en boek.

Een kleine impressie van Durbuy.

Ardennen informatie.

Het Labyrint.

Ardennen Durbuy tips en partners in de omgeving.

Er zijn genoeg restaurants waar men heerlijk kan eten en drinken. Het stadje zelf is zeer de moeite waard om te bezoeken, maar ook de verschillende bezienswaardigheden in de omgeving. Naast wandel en fiets paden zijn er ook verschillende outdoor organisaties die abseilen, klimmen en klauteren tot de mogelijkheid maken. Kano varen op de Ourthe kan ook op een aantal plaatsen. En in de december maand wordt Durbuy omgetoverd tot een gezellig kerstdorp met kerstmarkt en mooie verlichting in de avonduren.