Chalet in de Ardennen voor 4 personen.

Prima Chalet in de Ardennen in de plaats Nassogne. Chalet Nassogne vind u in de omgeving van Durbuy, La Roche-en-Ardenne en Han-sur-Lesse. Een mooie drie sterren accommodatie met een hoog cijfer 9.3 van voorgaande vakantiegangers. Het chalet Nassogne staat vrijstaand in een landelijke omgeving. Huisdieren zijn niet toegestaan. Voor een vakantie accommodatie met de hond kunt u kijken op de speciale pagina.

Een leuk huisje om met familie of vrienden naar toe te gaan. Heerlijk van de rustige omgeving genieten in alle jaargetijden. U kunt met wandelen beginnen vanaf het huisje. De inrichting doet zeker luxe aan door de kwalitatieve materialen. Haardje aan drankje er bij en u voelt zich de koning te rijk. Ga op ontdekking in de streek waar de natuur zijn gang gaat. Bijzondere bossen, heuvels, en weiden komt u tegen tijdens een wandeling. ook op de fiets kunt u zich hier goed vermaken.

Beschikbaarheid en meer informatie over het chalet voor 4 personen in Nassogne.

Zoek en Boek.

Zoek en boek Ardennen chalets

Wat is er te doen in de buurt van het chalet voor 4 personen.

Een bezoekje aan de grotten van Han is erg leuk. Het is dichtbij het vakantiehuis. Op ontdekking naar de Romeinse tijd? Bezoek dan het archeologische park Malagne. Het Euro Space center is iets verder maar daar vermaakt u zich ook prima.