Vakantie in de omgeving van Bouillon Ardennen.

Bouillon is een stad in de Belgische provincie Luxemburg. De stad telt bijna 5500 inwoners en maakt deel uit van het arrondissement Neufchateau. Bouillon in de Ardennen is zeer bekend door de middeleeuwse burcht van Godfried van Bouillon. Alwaar u een prettige dag kan verblijven en u een echte ridder waant. De spectaculaire vogel shows zijn erg in trek bij de vele jaarlijkse vakantie bezoekers.

Vakantiehuizen en chalets in de omgeving van Bouillon in de Ardennen. U kunt een keuze maken uit circa 300 vakantie accommodaties in deze robuuste streek in de Ardennen. Diepe dalen en hogere natuur gebieden wisselen elkaar af. Veel wandelpaden en bezienswaardigheden in de provincie Luxemburg in België.

Zoek en boek

Een korte impressie van de omgeving van Bouillon.

Ardennen informatie.

Leisteenmijn

Bouillon partners en tips uit de directe omgeving.

Bouillon is een kleine stad niet ver bij de Franse grens vandaan. Natuurlijk brengt u een bezoek aan de middeleeuwse burcht die gebouwd werd door Godfried van Bouillon. De beroemde roofvogel show is een onderdeel van uw bezoek aan het kasteel. De stad is een toeristisch centrum en in de zomer is er veel vertier langs de rivier de Semois. De rivier vormt zich fraai om het dorpje heen wat een mooi beeld geeft. Ook het dierenpark Animalier dat u grenzend aan Bouillon vind is een leuk uitje.
De leeuwen en apen staan te al te wachten om u te ontvangen. Bouillon was in de middeleeuwen een van de machtigste gebieden van Europa.