Ardennen regio Bertogne verblijven en Tips.

Bertogne vind u in het hart van de Ardennen. Gelegen in de schitterende provincie Luxemburg in de Belgische Ardennen. In deze zeer mooie Ardennen omgeving is veel te beleven. Veel vakantiegangers komen dan ook tot rust op deze locatie. Het gebied rondom het dorp word goed bezocht door de toeristen. Zomer en in de winter druk bezocht door de vele vakantiegangers. Bertogne telt circa 3500 inwoners en is dus dun bevolkt.

Vakantie accommodaties zijn er voldoende in alle vormen. Of u nu een hotel, villa, vakantiehuis of bijzondere accommodatie zoekt. De vakantiehuisjes zijn er vrijstaand en geschakeld. Met uw huisdier kunt u zeker terecht in deze provincie. Hotels zijn er ook een aantal in de verschillende dorpen. Die zijn meestal erg knus en kleinschalig opgezet.

Zoek en boek

In de omgeving van Bertogne in de Ardennen.

  • Wandeling in Bertogne Ardennen
    Wandeling in Bertogne Ardennen

BertogneBooking.com

Ardennen tips in de omgeving van de provincie Luxemburg

De plaatsen in de streek van Bertogne. Zoals Bastogne Houffalize Saint-Hubert en La Roche. Die zijn zeer toeristisch met veel bezienswaardigheden. Het landschap en de dorpen worden zeer goed bijgehouden. De omgeving is altijd authentiek gebleven. Landschappen zijn gevarieerd en verschillen sterk van hoogte. Veel chaletjes en andere vakantie huizen zijn er te huur voor een korte of lange vakantie. In deze fraaie streek van de Ardennen vermaakt u zich prima. Het Bastogne oorlogs museum is erg interessant. Voor een heerlijke maaltijd kunt u terecht in het restaurant plumedoie Nadrin. wildpark in Laroche vind u ook in deze omgeving wat leuk is om te bezoeken voor iedereen. Voor nog meer informatie over deze streek kunt u ook kijken op de VVV website van Bertogne.