Anhee plaats in de Ardennen regio Namen.

Anhee in de Ardennen bestaat uit zeven deel gemeenten Annevoie-Rouillon Bioul Denee Sosoye Warnant en Haut-le-Wastia. In het gebied zijn er veel bossen en het is erg heuvelig mooie wandelingen in overvloed.Deze bijzonder mooie streek in de Belgische Ardennen is zeer geschikt om lange wandelingen te maken.

De vakantie huisjes in de regio van Anhee in de Ardennen zijn er circa 500. En er zijn zeker 15 oude boerderijen te vinden om een Ardennen vakantie door te brengen. Ook voor een luxe vakantie is deze regio geschikt met ongeveer 70 vakantiehuizen met een zwembad. Verblijft u liever op een vakantiepark. Dat is zeker mogelijk in de plaats Hastière. Bekijkt u de vakantiehuisjes eens in de buurt van Anhee. De streek is een prima plek om een Ardennen lange of korte vakantie te vieren.

Zoek en boek

Enkele plaatjes uit de omgeving van Anhee in de Ardennen.

  • Boerderij nabij Anhee

Ardennenwijzer.

Tips en wat te doen in de Ardennen omgeving van Anhee

Met heerlijke restaurants en terrasjes komt u niets te kort op culinair gebied. De railbike moet u zeker ontdekken een leuke manier om op een andere manier door het Ardennen gebied te bewegen. Ook de Abdij in Maredsous is een bezoekje waard eeuwenoude traditie beleven en bekijken in de Ardennen omgeving.

Chalet Le Prince omgeving Anhee Meer te ontdekken op Ardennenwijzer Restaurant Les Jardins de la Molignee Railbike Ontdek deze gezellige spoorwegfiets Anhee info Abdij Maredsous